Velkommen til Vadsø Filatelistklubb sine hjemmesider

Her finner du informasjon om vår klubb, bl. a. hvem vi er, hva vi gjør og ikke minst hvor du kan treffe oss om du samler på frimerker. Det har sine fordeler med å være medlem. Alle er velkommen til å ta kontakt med oss. Våre møter finner sted på Røde kors huset i Vadsø. Vi har et møte i måneden. 
Medlemskapet hos oss koster 400 kroner pr år. Du kan også være byttemedlem, det koster 100 kroner pr år. Da må du være medlem av en annen frimerkeklubb.

Om medlemmene:
Vadsø Filatelistklubb er en liten, men aktiv klubb. Vi har ca 30 medlemmer og ca 12 aktive som deltar på møtene. Vi har arrangert to regionale utstillinger (Barents 2005 og Varanger 2013) som ble godt mottatt av både deltagere, media og publikum.

Medlemmene i klubben har mange samlerområder, selv om posthistorie og postkort fra Finnmark dominerer interessen.

Noen av våre medlemmer samler fra sitt hjemsted; Nord-Trøndelag og Ofoten området.
Andre samlerområder er Norge i alle variasjoner, Sverige, Danmark, Finland, Færøyene, Island, England, Irland, Frankrike, Ceylon/Sri Lanka, Russland, fuglemotiv, fyrlykter og mye annet. Om du samler på frimerker, kan vi love deg at du vil få mye glede av å være med i vår klubb.

I tillegg åpnet vi dørene for numismatikk i 2008, og har fått ett aktivt miljø innenfor mynt- og seddelsamling.

 

Styret for 2022/23

Leder Nils Ingvar Laiti - nilsingvar59@gmail.com

Kasserer Ferdinand Eines - ferdinand.eines@gmail.com

Styremedlem Tom Antonsen - tomarildantonsen@gmail.com

Varamedlem Odd Bergoddber2@hotmail.com

Revisor Martin Pedersen -  maber-p@online.no   

 

Møter høsten 2022 - på Røde Kors huset

25.sep.
23.okt.
20.nov.
10. des. (julemøte)
 
 
Vadsø filatelistklubb
c/o Nils Ingvar Laiti
Bietilæveien 7A
9800  VADSØ

Betalt brev stemplet ”Vadsø 14/8 1856” (type 1) i blått, og korrekt sidestemplet med samme stempel etter reglementet. Brevet er sendt med D/S "Gler" tur 15 i Østfinmarkruten til Hammerfest og videre til Tromsø med D/S "Prinds Carl" tur 23 i Nordlandsruten. Brevet er transitt stemplet ”Tromsø 21/8 1856” (type 1) i blått og sendt videre til Bergen. Porto var 4 skilling i tiden 1/1 1855 til 1/1 1872. Brevet er påført 1 med rødkritt som var 1 skilling i bærepenger å betale for mottaker.